معرفی ۷ ساندویچ ساز ارزان و اقتصادی برای آشپزخانه‌ها

یک عدد دستگاه ساندویچ ساز که بر روی یک میز چوبی قرار دارد.

برای تهیه یک ساندویچ ساز خانگی با کیفیت ، احتیاج است تا قبل از خرید به مقالات راهنمای خرید آن و سپس مدل های پرفروش و خوش قیمت مراجعه کرد. کمک گرفتن از این دو مورد باعث می‌شود تا افراد دقیقا بدانند که از یک ساندویچ میکر باید چه انتظاراتی داشت و بهترین انتخاب را داشته باشند.

انواع ساندویچ ساز (اسنک ساز)

ساندویچ ساز ها بر اساس تعداد و طرح سینی ها، مقدار توان مصرفی و قابلیت ها می‌توانند به دسته های مختلفی تقسیم شوند. انواع دستگاه های اسنک ساز از لحاظ کارایی آنچنان تفاوتی با یکدیگر ندارند، اکثر آن ها از دو المنت در صفحات بالا و پایین خود تشکیل شده اند که باعث طبخ و پخته شدن مواد غذایی می‌شوند. در واقع دستگاه های اسنک میکر همگی دارای پایه یکسان هستند و بر مبنای گرمایش المنت عمل می‌کنند، این قابلیت ها و سایر موارد دیگر است که موجب تفاوت آن ها می‌شود.

ارزان و اقتصادی ترین مدل های ساندویچ ساز

بسیاری از افراد گمان می‌کنند که برای داشتن یک دستگاه ساندویچ ساز با کیفیت حتما باید هزینه گزافی پرداخت کنند و با خرید ساندویچ ساز های اقتصادی هرگز به کیفیتی که مد نظر آن ها است دست پیدا نمی‌کنند. این تفکر تا حدودی به جا و درست است، اما در همه موارد تاثیر صد در صد به همراه ندارد. به صورت کلی نحوه عملکرد دستگاه ساندویچ ساز همانطور که در بالا به آن اشاره شد ساده است و به واسطه المنت عمل می‌کند. در واقع، ساندویچ میکر آنچنان اجزای پیچیده ای ندارد که هزینه های تولید و فروش آن را بیش از اندازه افزایش دهند، از این جنبه با قیمت های مقرون به صرفه و اقتصادی نیز می‌توان یک دستگاه ساندویچ ساز خوب تهیه کرد. در ادامه ۷ مورد از اقتصادی و مقرون به صرفه ترین دستگاه های ساندویچ ساز بازار معرفی و مورد بررسی قرار می‌گیرند.

ساندویچ ساز دسینی مدل 1400w

این دستگاه دارای توان ۱۴۰۰ وات می‌باشد و از دو عدد سینی چهار خانه برخوردار است. به واسطه این ساندویچ ساز می‌توان ۴ عدد اسنک مربع و ۸ عدد اسنک سه گوشه (مثلثی) تهیه کرد. جنس صفحات ساندویچ ساز دسینی مدل 1400w نچسب است که از چسبیدن مواد غذایی و سخت پاک شدن آن ها جلوگیری می‌کند. بر روی بدنه این دستگاه یک عدد نمایشگر LED قرار دارد که وضعیت روشن یا خاموش و در حال کار بودن ساندویچ ساز را نشان می‌دهد. وجود سیستم خاموشی خودکار در بیش از حد داغ شدن و آسیب رسیدن به دستگاه موثر است. دستگیره های ساندویچ ساز دسینی مدل 1400w عایق هستند که اجازه نمی‌دهند دست افراد هنگام برخورد با دستگاه دچار آسیب و سوختگی شود.

ساندویچ ساز مدل 1400 دسینی که در یک بک گراند سفید قرار دارد.

ساندویچ ساز گوسونیک مدل GSM-702

این دستگاه دارای دو عدد سینی اسنک دو خانه و گریل می‌باشد. ابعاد کلی دستگاه کوچک و جمع و جور است که حجم آنچنان زیادی اشغال نمی‌کند. صفحات نچسب، توان مصرفی ۷۵۰ وات، دستگیره های ضد عایق، باز شوندگی ۱۸۰ درجه صفحات بالا و پایین و وزن سبک از دیگر ویژگی های GSM-702 محسوب می‌شوند. با کمک این ساندویچ ساز می‌توان انواع ساندویچ و مواد غذایی گریل شده درست کرد.

ساندویچ ساز گوسونیک مدل GSM-702 که در یک بک گراند سفید قرار دارد.

ساندویچ ساز نانانی مدل NSM-060

صفحات چهارخانه آلومینیومی با پوشش نچسب، دستگیره عایق، چراغ نشانگر و توان مصرفی ۱۴۰۰ وات مهمترین ویژگی های این دستگاه محسوب می‌شوند. به علت چهارخانه بودن و توان ۱۴۰۰ وات که باعث سریع تر گرم شدن صفحات می‌شود، با کمک ساندویچ ساز نانانی مدل NSM-060 می‌توان در مدت زمان کم تعداد زیادی اسنک درست کرد.

ساندویچ ساز نانانی مدل NSM-060 که در یک بک گراند سفید قرار دارد.

ساندویچ ساز میگل مدل GSM 200

میگل یکی از برند های محبوب در زمینه لوازم برقی آشپزخانه محسوب می‌شود. این دستگاه ساندویچ ساز از توان ۷۵۰ وات برخوردار است که با توجه به حجم و تعداد خانه ها برای GSM 200 مناسب می‌باشد و زود صفحات آن را گرم می‌کند. تعداد صفحات دستگاه دو خانه و از جنس تفلون نچسب هستند. چراغ نشانگر، وضعیت روشن یا خاموش بودن ساندویچ ساز را نشان می‌دهد و دستگیره عایق از سوختن دست جلوگیری می‌کند.

ساندویچ ساز میگل مدل GSM 200 که در یک بک گراند سفید قرار دارد.

ساندویچ ساز ویداس مدل VIR-5637

از دیگر برند های موفق بازار می‌توان به ویداس اشاره کرد که در زمینه تولیدات لوازم خانگی موفق عمل کرده است. توان مصرفی دستگاه ۱۳۰۰ وات است و تعداد خانه های آن چهار عددی می‌باشد. این دستگاه ساندویچ ساز دارای دو نوع صفحه اسنک ساز و گریل از جنس روکش نچسب گرانیت می‌باشد که امکان تهیه غذا های متنوع تری را فراهم می‌کنند. سیستم قطع خودکار، چراغ نشانگر و دستگیره عایق از جمله ویژگی های ساندویچ ساز ویداس مدل VIR-5637 محسوب می‌شوند.

ساندویچ ساز ویداس مدل VIR-5637 که در یک بک گراند سفید قرار دارد.

ساندویچ ساز پارس خزر مدل SM-850P

برند پارس خزر در بازار به اندازه کافی شناخته است و احتیاجی به معرفی بیشتر آن نمی‌باشد. این دستگاه دارای ابعاد کوچک حدود ۲۸ ×۲۵×۱۳ سانتی‌متر است و ۸۵۰ وات است. ساندویچ ساز پارس خزر مدل SM-850P دارای دو نوع صفحه گریل و اسنک ساز دو خانه نچسب می‌باشد و همچنین از دستگیره های عایق، چراغ نشانگر LED و سیستم قطع خودکار بهره برده است. این دستگاه کم حجم می‌باشد و فضای زیادی را اشغال نمی‌کند. ساندویچ ساز SM-850P برای تهیه ۲ عدد اسنک مربعی یا ۴ عدد اسنک مثلثی مناسب است.

ساندویچ ساز پارس خزر مدل SM-850P که در یک بک گراند سفید قرار دارد.

ساندویچ ساز بلک اند دکر مدل TS2130-B5

این ساندویچ ساز یک دستگاه چند منظوره با صفحات مختلف اسنک ساز، گریل و وافل است. تعداد خانه های آن دو عدد بوده و برای تهیه ۴ عدد اسنک مثلثی مناسب می‌باشد. جنس صفحات نچسب است که به شستن بهتر آن ها و نچسبیدن مواد غذایی کمک می‌کند. ساندویچ ساز بلک اند دکر مدل TS2130-B5 دارای قابلیت هایی همچون سیستم خاموشی خودکار، چراغ نمایشگر LED، بدنه و دستگیره عایق است.

ساندویچ ساز بلک اند دکر مدل TS2130-B5

بهترین برند های دستگاه ساندویچ ساز

شرکت های تولیدکننده بسیاری از مدل هایی که در بالا به آن ها اشاره شد جز برند های پرفروش هستند. این برند ها سعی می‌کنند که همواره محصولات خود را در رنج قیمتی مختلف به بازار عرضه کنند تا بتوانند با توجه به هر نوع بودجه پاسخگو انتظار مشتریان باشند. میگل، ویداس، گوسونیک و پارس خزر از جمله برند های پرفروش و با کیفیت ساندویچ ساز هستند.

کلام آخر

با شناخت ساندویچ ساز های مقرون به صرفه و قیمت مناسب بازار، می‌توان بدون پرداخت هزینه های گزاف بهترین دستگاه را بر اساس نیاز خود تهیه کرد. مدل های اقتصادی نیز به خوبی از عهده وظایف خود برای استفاده های ساده و خانگی بر می‌آیند و به تهیه انواع اسنک و غذاهای خوشمزه کمک می‌کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خوش آمدید!

به حساب خود وارد شوید

رمز عبور خود را بازیابی کنید

لطفاً ایمیل یا نام کاربری خود را جهت بازیابی رمز عبور وارد نمایید

Add New Playlist